Hartenveld is een vierdelige dramaserie die Johnny Wonder / Sally Bright maakten voor zorgaanbieder Evean. En die de spil vormt van hun nieuwe arbeidsmarktcampagne. De hele serie - plus achtergrondverhalen van medewerkers van Evean - zie je hier

De serie Hartenveld is de belangrijkste drager van de bredere campagne 'De Rol van je Leven' - die is bedoeld om meer zorgpersoneel te werven voor zorgaanbieder Evean. Daarin vertellen medewerkers van Evean over hun eigen bijzondere ervaringen rondom leven en dood - en laten we zien welke 'rollen' er binnen Evean beschikbaar zijn.

In samenwerking met Jonny Wonder / Sally Bright heb ik het design voor het Hartenveld logo voor de dramaserie, YouTube eindschermen en de social ads van de arbeidsmarktcampagne mogen maken.
Logo / titels van de dramaserie Hartenveld
De hoofdpersonen komen elkaar tegen in Hartenveld. Het liefdesverhaal tussen een dame en heer. Een letterlijk hart is zoetsappig of te dik bovenop. Vandaar het in de vormtaal van Evean gezocht (gestileerd vierkant wat ook meteen linked naar de huisstijl en vacatures posts) met daarbij het element van de twee mensen uit het Evean logo.

You may also like:

Back to Top