Podcasting wordt gezien als het nieuwe radio luisteren. Doordat je zelf precies kunt kiezen waar je naar luistert, is een podcast vaak veel leuker/interessanter/leerzamer dan het luisteren naar radio (waar ook nog eens veel reclame voorbij komt!).

Podcasts zijn effectief om mensen echt aan je te binden.
Dit doe je met echte verhalen met echte mensen en door je expertise te delen.

Let's talk retail - MediaMarkt
Duik in de dynamische wereld van retail met de Let's Talk Retail podcast. Laat je inspireren door boeiende gesprekken met experts uit alle hoeken van retail en soms daarbuiten. Presentator Diederik Heinink pakt op toegankelijke manier in iedere aflevering een of twee thema’s beet met zijn gasten. De podcast is voor iedereen met passie voor retail. Of je nou in een winkel of op kantoor werkt, graag bij een retailer wilt werken, leverancier of business partner bent: Let’s Talk Retail bied je ca 40 minuten leuke en waardevolle informatie. De podcast is presented bij MediaMarkt.

Podcast Design
Design voor oa MediaMarkt (Let's Talk Retail) en
verderop voor Business Insider (The Next Move).
The Next Move - Business Insider
The Next Move helpt je een weg banen door de complexiteit en het meningenoerwoud rond de grote onderwerpen: klimaat, economie, politiek, digitalisering, gezondheid, etc. Met een of twee gasten pelt presentator Diederik Heinink elke aflevering een van deze thema’s tot de kern af, met een optimistische toon. Altijd door de bril van innovatie, leiderschap en transformatie. 

The Next Move is een samenwerking tussen De Podcast Fabriek en Diederik Heinink. Diederik is zelfstandig communicatiestrateeg, presentator en columnist. Tot mei 2022 werd de serie gemaakt ism Business Insider Nederland.

You may also like:

Back to Top