​​​​​​​Het Juridisch Loket is een stichting en wordt gefinancierd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Een onafhankelijke en laagdrempelige stichting, waar burgers gratis juridische hulp krijgen zonder enige vorm van belangenverstrengeling. Voor iedereen. Met 434 mensen op ruim 50 vestigingen en servicepunten door heel Nederland.

In 2023 is het digitale jaarverslag ontwikkeld, waarbij hun belangrijkste prestaties van het afgelopen jaar zijn samengevat in een visueel aantrekkelijk digital design. Responsive design, CMS en downloadbare content, alles erop en eraan. Het jaarverslag bevat een overzicht van de werkwijze, het soort opdrachtgevers, infographics en de doelstellingen van de organisatie.

Bekijk hier de website - Het Juridisch Loket Digitaal Jaarverslag

Verantwoordelijk voor digital design, in samenwerking met afdeling Strategie, Beleid & Communicatie is deze website ontwikkeld en de online realisatie is mogelijk gemaakt door 51North
Responsive design
Wat is Responsive design? Een responsive ontwerp zorgt ervoor dat je website op alle apparaten goed zichtbaar is. Denk hierbij aan je mobiele telefoon, je tablet en je desktop computer. Je website schaalt mee met de afmetingen van het scherm van de bezoeker van je website, terwijl de tekst goed leesbaar blijft. Met wisselende schermbreedtes (breakpoints) zal in design rekening gehouden moeten worden. Wat gebeurt er als... hoe gaat dit element werken op diverse schermbreedtes? Responsive, een must.

Digital design in Figma
Downloadbare Jaarverslag
Lees meer over het Juridisch Loket in het downloadbare Jaarverslag 
of alle financiële informatie in de Jaarstukken 2022.

You may also like:

Back to Top